ŽAL: Uporabna honda CR-V

Foto: Gregor Prebil
Foto: Gregor Prebil
Četrta generacija suva je ohranila uporabnost in nadgradila prostornost ter precej izboljšala občutek kakovosti in naprednosti.
Oglej si celoten članek

V skladu z razvojem suvov je danes precej bolj kot terenske sposobnosti v ospredju udobje.

Svoje favorite med 20 finalisti lahko izberete TUKAJ.

CR-V je v primerjavi s predhodnikom bližje tlom, na voljo je tudi z le dvokolesnim pogonom. Čeprav je malenkost krajši, je znotraj prostornejši, ohranil je za znamko tradicionalno prilagodljivost potnikom in prtljagi. Tako se zadnja vrata odpirajo pod kotom 90 stopinj, prtljažnik je nadpovprečno velik, zadnji sedeži se z lahkoto podirajo, vanj je mogoče preprosto spraviti kolesa. Razredu primerna je tudi kakovost izdelave. Novost so različni asistenčni sistemi za varnost in udobje. Nezanemarljivo dejstvo pri odločanju za nakup je preverjena znamkina trdoživost.

Osnovna cena po ceniku: 23.370 evrov

Prtljažnik: 589/1.669 litrov

Razpon moči motorja: 110-114 kilovatov

Varnost: 5 zvezdic (Euro NCAP 2013)
Odrasli: 93 odstotkov, otroci: 74 odstotkov, pešci: 68 odstotkov, varnostni sistemi: 66 odstotkov

Še več o hondi CR-V v predstavitvi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:09 7. November 2013.

    Super pa takšen finalist, za ceno tele honde lahko kupiš skoraj dva Kiina Sportagea. Pa je Sportage verjetno v marsikaterem …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.