Zaradi Jeremyja Clarksona vozijo počasi

Foto: EPA
Foto: EPA
Med vsemi znaki, radarji, ovirami in ostalimi pripomočki se zdi Jeremyja Clarkson še najmanj relavantna izbira, ko je govora o zmanjšanju hitrosti. A družini iz Velike Britanije je uspelo prav s pomočjo voditelja Top Geara vrniti mir na svojo ulico.
Oglej si celoten članek

Kreativna družina iz vasice West Minkley na angleškem podeželju je pljunila v roke in prišla na brilijantno idejo. Pred svojo hišo so postavili lutko, ki so jo oblekli v uniformo policista skupaj z odsevnim jopičem, v roke so mu namesto pištole za merjenje hitrosti dali sušilnik za lase, na obraz pa nalepili portret Jeremyja Clarksona, zadirčnega voditelja avtomobilistične oddaje, ki je znan po svojih proti policijskih izjavah in slavljenju hitrosti.

In uspeh baje ni izostal. Sosedje pravijo, da lutka izgleda tako realistična, da se vozniki strogo držijo omejitve 48 km/h (30 m/h). Nekateri pa seveda počasneje vozijo tudi, da si lahko pobliže pogledajo zanimivo lutko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:27 3. Junij 2012.

    No ja... http://www.topspeed.com/cars/car-news/jeremy-clarkson-warding-off-speeders-on-uk-roads-sort-of-ar130211.html

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.