Zaradi voznice v BMW M3 sopotnik bruhal

Zanimiv dogodek na slovitem dirkališču Nürburgring - video prikazuje, kako se na enem od odsekov ustavi BMW, iz njega skoči sopotnik in bruha prek zaščitne ograje. Za volanom pa postavno dekle v petkah in mini krilu.
Oglej si celoten članek

Znano je, da lahko svoje vozniške sposobnosti na "Ringu" proti plačilu preizkusi vsakdo. Lahko bi sklepali, da mična gospodična vozi presneto divje, saj moški sopotnik ni več zmogel njenega tempa v BMW M3.

Obstaja pa še druga razlaga - da je pri vsem skupaj šlo le za dobro zamišljeno kampanjo lokalnega podjetja za izposojo avtomobilov, ki mu je pripadal polepljeni M3. Morda pa bo bruhanje res prispevalo k bolj cvetočemu poslu.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.