Zdaj veste, zakaj so vam prodajali rabljeno ščetko

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Pri generalnem zastopniku za vozila znamke Smart so za prodajalce obeh novih malčkov izbrali vse prej kot običajne trgovce. Štiri ambasadorje so izbirali med kar 790 kandidati.
Oglej si celoten članek

Pri Autocommercu poudarjajo, da so želeli z drugačnim pristopom pri prodaji modelov smart fortwo in forfour poudariti posebno filozofijo, ki da preveva oba majhna avtomobila. Kupce obeh smartov naj bi tako iskali vse prej kot klasični zdolgočaseni trgovci.

Zastopnik je namreč v sodelovanju z marketinško agencijo prek zaposlitvenega portala povabil zelo široko množico zainteresiranih ljudi, ki sprva sploh niso vedeli za cilj izziva in za kakšno službo se potegujejo.

V več etapah, ki so redčile kandidate, so se dokazovali v marketinški inovativnosti. Tako so denimo morali izžrebani predmet (frnikola, strgalnik, zobno ščetko ...) na kar najbolj inovativen način prodati prek spletnega portala z malimi oglasi in za svoj predmet pripraviti pravcato kampanjo na socialnih omrežjih.

Na koncu je sedem finalistov čakal še končni izziv, saj so morali na poligonu izkazati svoje vozniške sposobnosti pri obvladovanju smartov. Najboljši štirje te dni že začenjajo s pravo prodajo obeh malčkov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 18:37 25. Januar 2015.

    Bravo, prodajajo pol avta za polno ceno!

  • 16:12 25. Januar 2015.

    Mogoče se je nekomu zdela ta ideja fantastična, ampak je zanič ... Zdaj so ulovili nekaj ljudi s prebliskom, na …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.