Želel je le narediti dobro fotografijo

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Številni želijo fotografirati svoja vozila in objaviti fotografije na družabnih omrežjih. Nekateri pri tem tudi pretiravajo. Lastnik modela land rover discovery je skoraj uničil svoj avtomobil, saj je parkiral vozilo preblizu oceana.
Oglej si celoten članek

Zgodba se je začela na neki plaži v New Jerseyju v ZDA. Lastnik modela land rover discovery je želel narediti čim boljšo fotografijo. Pri tem je več kot očitno podcenil moker pesek in se pripeljal preblizu vode.

Ko je končal s fotografiranjem, je skušal odpeljati z mesta, a se je avto zakopal v pesek. Da bi bil položaj še slabši, se je začelo še plimovanje. Skušal je očistiti pesek izpod koles, a je bil neuspešen v boju z naravo. Ko je prišla na mesto dogodka policija s posebnim vozilom za izvleko, je bilo vse končano v nekaj trenutkih. Vse to je na kamero posnel par Chris & Megan Gillich.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.