Ženska razbila prvega sls amg

Foto: Žurnal24 Mercedes-benz SLS AMG Foto: Žurnal24 Mercedes-benz SLS AMG Foto: Žurnal24 Mercedes-benz SLS AMG Foto: Žurnal24 Mercedes-benz SLS AMG
Ženska za volanom je botrovala prvi uradno znani nesreči superšportnika SLS AMG.
Oglej si celoten članek

Čeprav kupci v večjem delu Evrope nanj še čakajo, se v Rusiji z okoli 180.000 evri vrednim mercedes-benzom lahko že vozijo. No, neka gospodična v krilu vožnji 420-kilovatne mrcine očitno ni bila kos. Iz neznanega razloga je na preglednem delu ceste v Moskvi trčila v VAZ 2112 (po domače lado), v nesreči pa je bil udeležen še nissan murano.

SLS AMG je pri trku usodno nastradal, saj je dodobra uničen celotni sprednji levi del. Tudi če ga bodo popravili, je še vedno vprašljivo, kako bi se avtomobil obnašal pri visokih hitrostih, ki lahko dosegajo celo do 317 km/h. Avtomobil je sodeč po registrskih tablicah sicer namenjen v promocijske namene, uporabljali pa so ga za model pri snemanju filmov in fotografiranju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.