Znani kandidati za svetovni avtomobil leta

Foto: Gregor Prebil Mercedes-Benz razred A Foto: Andrej Leban Porsche boxster Foto: Žurnal24 Toyota GT 86 Foto: Gregor Prebil Volkswagen golf Foto: Žurnal24 Volvo V60 plug-in dizel Foto: Tesla Tesla S Foto: Žurnal24 Renault ZOE Foto: Gregor Prebil Mazda6 Foto: Jaguar Jaguar F-Type Foto: Aston Martin Aston Martin vanquish Foto: Ferrari Ferrari F12
Po tem, ko so na ženevskem avtomobilskem salonu golf sedme generacije okronali za evropski avto leta, so znani kandidati za svetovni avto leta 2013 (2013 World Car of the Year). Veliki zmagovalec in najboljši avtomobili v posameznih kategorijah bodo znani 18. marca na avtosalonu v New Yorku. Kateri so kandidati, da na prestolu nasledijo volkswagen up!, si lahko ogledate v fotogaleriji spodaj.
Oglej si celoten članek




Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.