Župan z oklepnikom čez mercedesa

Your browser doesn’t support HTML5 video

Župan glavnega litavskega mesta Vilne Arturas Zoukas je vsem lastnikom luksuznih vozil, ki se čutijo pomembnejše od ostalih, poslal jasno sporočilo - z oklepnikom je uničil napačno parkiranega mercedesa.
Oglej si celoten članek

Vse skupaj je bil sicer vnaprej pripravljen dogodek, ki pa je odmeval daleč čez meje te nekdanje sovjetske republike.

Prebivalce Vilne zadnje čase zelo tarejo parkirana vozila na kolesarskih stezah in na pločnikih. Župan Zoukas je napovedal, da mestne oblasti do brezvestnih voznikov ne bodo več poznale milosti, četudi bo šlo za bogate lastnike.

Svoje grožnje je podkrepil tako, da je prevzel poveljstvo nad 8x8 oklepnikom in z njim zapeljal čez k sreči odsluženega mercedes-benza serije S W140. Bi si Zoran Janković upal česa podobnega?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 05:33 11. Avgust 2011.

    Ma nebi Zoki nikol.....ker je najvecji in jabolj napacno parkiran "Mercedes" vedno njegov lastni...

  • 15:41 3. Avgust 2011.

    Jankovic je prevec pameten, da bi kar unicil avto. Najprej bi zaracunal kazen za napacno parkiranje in olisicenje, potem strosek …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.