Žurnal najbolj spreten za volanom

Foto: Opel Opel adam Foto: Opel Opel adam Foto: Opel Opel insignia Foto: Opel Opel insignia Foto: Opel Opel insignia Foto: Opel Opel insignia
Opel je za avtomobilske novinarje v Centru varne vožnje na Vranskem pripravil prav poseben izziv. Pomerili so se v šestih preizkušnjah povezanih z varnostjo in varčnostjo v vožnji, tako v teoriji, kot v praksi.
Oglej si celoten članek

18 novinarskih redakcij so razdelili v šest ekip po tri člane, ki so med seboj tekmovali v šestih različnih preizkušnjah. Vse pod budnim očesom inštruktorjev varne vožnje AMZS.

Foto: Opel Opel corsa Tekmovanje je bilo sestavljeno iz eko vožnje, spretnostnega parkiranja, spretnostne vožnje med stožci, preizkusa z očali za simulacijo stanja alkoholiziranosti, pravilnemu nalaganju prtljage in pritrjevanju otroškega sedeža, ter v teoretičnemu znanju o varni vožnji.

Največ, kar v polovici nalog, je bila najuspešnejši trojček, ki so ga sestavljali novinar Slovenske avtomobilistične agencije (SAA), spletnega portala Avtofil in spletnega portala zurnal24.si. Zmagali so v spretnostnem parkiranju, spretnostni vožnji in teoretičnem znanju o varni vožnji.

Nekaj fotografij iz Vranskega najdete v fotogaleriji zgoraj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.