Žurnalov izbor najboljših iz Ženeve

Foto: Andrej Leban BMW serije 2 active tourer Foto: Andrej Leban Citroën C4 cactus Foto: Andrej Leban KOenigsegg One:1 Foto: Reuters Mercedes-benz S coupe Foto: Andrej Leban Qoros3 Foto: Andrej Leban Novi renault twingo Foto: Andrej Leban Golf GTE Foto: Andrej Leban Volvo estate concept
Manjše je boljše, je neuradni moto prvega velikega evropskega salona letos. Predstavljamo osem avtomobilov, po katerih si bo Žurnal zapomnil 84. salon v Ženevi.
Oglej si celoten članek

Mali mestni avtomobili so si tokrat vzeli največ blišča, poleg serijskih twinga, P108, ayga in C1 je svojega novinca predstavil Suzuki, medtem ko je Mazdin koncept hazumi zelo resen namig na skorajšnjo dvojko. 

  • V zgornji galeriji si oglejte najavtomobile Ženeve

Kot vedno so tudi tokrat luksuzne in superšportne znamke dodobra zapolnile kotičke razstavnega prostora Palexpa, tradicionalno so bili na zelo vidnih mestih tudi različni predelovalci in gumarji, kar je posebnost švicarskega "nevtralnega" terena.

Ogromno je poudarka na povezljivosti ter za voznika in potnike čim prijaznejših avtomobilih, morda manj novosti kot pretekla leta je s področja varnosti. Tu so vlogo avtomobilskih proizvajalcev letos bolj prevzeli drugi, denimo gumarji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.