Žurnalovi avti leta so C-max, A1 in auris HSD

Foto: Ford Ford C-max Foto: Audi Audi A1 Foto: Toyota Toyota auris HSD
V izboru Žurnalov avto leta 2011 so zmagovalci postali Ford C-max/grand C-max, audi A1 in toyota auris HSD. Zmagali so v kategorijah družinski, ženski in ekološki avto leta.
Oglej si celoten članek

Tako je izmed 15 finalistov, ki so naprodaj v zadnjem letu, skupaj z glasovi žirije odločilo rekordnih 18.011 glasov naših bralcev prek spleta in časopisnih glasovnic.

Zmagal je za las

Predvsem v kategoriji družinski avto leta je bilo letos zelo tesno, saj je zmagovalca zaradi enakega števila točk C-maxa in VW passata variant dalo šele pravilo, da ob izenačenem rezultatu prevlada glas žirije. Ta je vse finaliste izdatno testirala in ocenila že konec oktobra.

V kategoriji ženski avto leta je audiju A1 za ovratnik dihal citroën DS4, medtem ko je v ekološkem razredu hibridni auris HSD zmagal pred fiatom 500 twinair.

Več o samem izboru v prihodnjih dneh.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.