Žurnalovi testni vozniki so ...

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
V sredo bo v AMZS centru varne vožnje na Vranskem potekalo ocenjevanje finalistov v izboru Žurnalov avto leta. Tako kot lani žirijo sestavlja 10 bralcev. Odziv je bil velik.
Oglej si celoten članek

10 žirantov smo izbrali med več kot 500 prijavami. Uredništvo je izbralo voznike različnih starosti in izkušenj. Med deseterico srečnežev smo izbrali naslednje bralce.

Aleksander Žnidarko
Marjan Molek
Vladimir Novak
Robert Guštin
Doris Komen
Jure Zagoranski
Simon Cerkvenik
Darinka Mauh
Gregor Tovornik
Samo Kumar

Žirija na Vranskem bo prispevala polovico končne ocene, drugo polovico pa glasovi na naši posebni spletni strani. Za najboljše avtomobile leta lahko glasujete tukaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.