Zvezde Detroita

Foto: Žurnal24 BMW pa novo generacijo serije 6 kabriolet. Foto: Žurnal24 Zvezda pri ameriškem GMC Sierra All-Terrain HD Concept. Poganja ga 6,6-litrski t Foto: Žurnal24 Pri Buicku bodo predstavili limuzino verano, ki temelji na modelu excelle GT nam Foto: Žurnal24 Chryslerjev najbolj pomemben model bo novi Chrysler 300. Na voljo bo z 3,6-litrs Foto: Žurnal24 Jeep bo predstavil prenovljeni crossover compass. Foto: Žurnal24 Audi bo Američanom predstavil novi A6. Foto: Žurnal24 Chevrolet bo na NAIAS pripeljal model sonic, ki bo zamenjal avea. Foto: Žurnal24 Na ogled bosta tudi fordova globalna C-max in grand C-max. Foto: Žurnal24 Na ogled bo tudi prenovljeni mercedes-benz razreda C. Foto: Žurnal24 Volkswagen bo premierno predstavil novo limuzino, ki jo bodo izdelovali v ZDA. P Foto: Žurnal24 Honda bo predstavila oblikovalsko študijo devete generacije civica. Foto: Žurnal24 Kiina novost bo konceptni crossover KV7. Foto: Žurnal24 Tudi mini se bo predstavil s konceptom. Crossover kupe se imenuje paceman. Foto: Žurnal24 Porsche se bo po štirih letih premora v Detroit vrnil s povsem nvoim modelom. Foto: Žurnal24 Hyundai zaenkrat svoj novi model veloster še skriva. Razkrit bo ob odprtju avtos
V ponedeljek, 10. januarja novinarjem vrata odpira največji ameriški avtomobilski salon (NAIAS). Poglejte, katere nove avtomobilske zvezde bodo na ogled v Detroitu.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.