Zvok ferrarija po slovensko

Foto: Žurnal24 Ferrari 458 italia (Foto: Akrapovic)

Your browser doesn’t support HTML5 video

Slovensko podjetje, ki izdeluje športne izpuhe akrapović, je predstavilo svoj novi izdelek, ki je namenjen ferrariju 458 italia. V videu preverite nov športni zvok ferrarija 458 italia.
Oglej si celoten članek

Akrapović si je med motociklisti prislužil kultni status, kar zadeva izpušne sisteme. Toda to ni dovolj. Zdaj se je odlično uveljavil tudi na avtomobilistični sceni.

Z razvojem lažjih izpušnih sistemov ne vpliva le na boljši zvok, ampak tudi na vozne lastnosti. Novi izpušni sistem iz titana, namenjen 458 italii, je moč ferrarija povečal za 11 konjskih moči (8 kW) na skupaj 427 kW/581 KM pri 6.370 vrt./min, navor pa za 26 Nm, na 566 Nm pri 2.600 vrt./min. Hkrati je športnik iz Maranella lažji za 14 kilogramov (iz 1.380 kilogramov na 1.366 kilogramov).

Akrapović v sporočilu za medije ne navaja, kako nov izpušni sistem vpliva na pospešek ali najvišjo hitrost. Če želite slišati zverinski zvok ferrarija osemvaljnika v 458 italia, kliknite na zavihek video.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.