Boginje v bikinkah

Foto: Žurnal24 Ena izmed veličastnih. Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Bikini je simbol svobode. Je zabaven, igriv, je del življenjskega stila.
Oglej si celoten članek

Bikini je pred nekaj leti praznoval 60 let, je bolj živ kot kadarkoli, preživel pa je, ker je po svoje škandalozen in ker predstavlja hvalnico življenju in lepoti. Kdo ne pozna prizora iz Bondovega filma Dr. No (1962), ko iz morja v belih bikinkah prikoraka osupljiva Ursula Andress, prizor je štiri desetletja pozneje ponovila privlačna Halle Berry v oranžnem bikiniju v novem Bondu. V britanski anketi, v kateri so sodelovale le ženske, so se na seznam naj lepotic v bikinkah poleg Ursule Andress uvrstile še Kelly Brook, Brigitte Bardot, Helen Mirren, Halle Berry, Myleene Klass, Elle Macpherson, Megan Fox, Gisele Bundchen in Jessica Alba.

Popularni bikini so "izumili" v Franciji leta 1946, nekaj let pozneje pa je zahvaljujoč filmskim starletam postal svetovni hit. Kljub neizmerni priljubljenosti se ga mnoge ženske bojijo obleči, saj jih skrbi, kako bodo videti v nekaj majhnih krpicah. Ursula je lestvico pač postavila zelo visoko.

Poglejte si še fotogalerijo domnevno najzapeljivejših lastnic bikink. Vsakdo ima svoj okus, ampak nad izborom se ne bomo ravno pritoževali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.