Cicibani in pionirčki

Foto: Žurnal24 Štrovs pravi, da je v proračunu zagotovoljen denar za Barbarin rov v Hudi jami i
"Bil sem pri pionirčkih, cicibanih in mladincih ter nekaj let po Titovi smrti dejaven član takratnih gibanj." Marko Štrovs o očitkih, da je bil član KP.
Oglej si celoten članek
"Bil sem pri pionirčkih, cicibanih in mladincih ter nekaj let po Titovi smrti dejaven član takratnih gibanj," je v zvezi z očitki Nove Slovenije, da je bil član komunistične partije, povedal nekdanji državni sekretar na ministrstvu za delo in soustanovitelj nove stranke SKD Marko Štrovs.

Krščanskodemokratska stranka je nastala z ločitvijo nekaterih članov iz NSi, med njimi Jožeta Duhovnika in Marka Štrovsa, ki se ga javnost spomni po nerodni izjavi o upokojencih in matildi, zaradi katere je moral na začetku leta odstopiti kot državni sekretar, in prizadevanjih, da NSi preimenuje v SKD.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.