Drugačno valentinovo darilo

Foto: Žurnal24 Ste mu že zaplesali striptiz? Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Ste že razmišljali, kaj svojemu partnerju podariti za valentinovo? Ker vemo, da je vsako leto izbira težja, smo nekaj idej za vas izbrali mi. Si upate izbirati med vsemi?
Oglej si celoten članek

Striptiz, masaža ali nagajive igrice? Za vas smo izbrali nekaj daril, ki vas ne bodo veliko stala, partnerju pa bodo prav gotovo ostala v spominu. Oglejte si jih v fotogaleriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.