Dvor pred Bieberjem

Foto: Žurnal24 (Foto: Žurnal24)
Teme na Twitterju. Aprila se je največ tvitalo o kraljevi poroki princa Williama in Kate, Justinu Bieberju in nogometu.
Oglej si celoten članek

Splet. Glede na to, da sta kraljevo poroko med princem Williamom in Kate Middleton pred televizijskimi zasloni spremljali okoli dve milijardi ljudi, ni čudno, da je bila to aprila tudi najbolj tvitana tema na družabnem omrežju Twitter.

Pop idoli, šport in prazniki

Med desetimi najbolj tvitanimi temami so bili aprila tudi šport (nogomet in košarka), cel kup fantovskih skupin (Jonas Brothers, One Direction in My Chemical Romance) z Justinom Bieberjem na čelu in celo dva praznika – velika noč in malo manj konvencionalni 4/22 oziroma dan marihuane.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.