Apple se poslavlja od priljubljenega izdelka

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Po 21 letih se končuje doba priljubljenega iPoda.
Oglej si celoten članek

Pri Applu so se odločili, da prenehajo izdelovati iPod Touch, še zadnjo različico iPoda, ki so jo izdelovali. Izdelka ne umikajo, saj ga bo mogoče kupiti, dokler bo še na zalogi.

Foto: Epa apple Prvi iPod je luč sveta ugledal leta 2001. Ob predstavitvi izdelka je Steve Jobs dejal, da "poslušanje glasbe ne bo nikoli več enako".

Prva različica se je ponašala s prostorom za tisoč pesmi. Šest let kasneje je luč svet ugledal iPod Touch. Oblikovala ga je ista ekipa kot prvi iPhone. Do leta 2013 so prodali okoli 100 milijonov primerkov. 

iPod Touch je bil še zadnji model iPodov, ki ga je Apple še izdeloval, po tem ko so pred slabimi petimi leti prehenali izdelovati iPod Nano in iPod Shuffle. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.