Na Dubiozo, Zablujence in SheEvo gredo ...

Foto: Promo
Foto: Promo
Festival Logaško Poletje bo Logatec zasedal od 24. avgusta do 2. septembra. Trem izžrebancem podarjamo po dve karti za veliki Rock koncert z Dubiozo Kolektiv, Zablujeno generacijo, SheEvo in drugimi. Ste med njimi?
Oglej si celoten članek

 

Po dve brezplačni vstopnici prejmejo Laura D., Lana O. S. in Kristina M.. Čestitamo!

Desetdnevni študentski festival Logaško Poletje, ki se letos odvija že deveto leto, bo poleg številnih brezplačnih športnih, kulturnih, žurerskih dogodkov in aktivnosti za otroke ponudil tudi veliki Rock koncert.

V organizaciji Kluba logaških študentov bodo v Grajskem parku v Logatcu 25. avgusta ob 21. uri na glavnem dogodku festivala nastopili Dubioza Kolektiv, Zablujena Generacija, Eva Klinc - SheEva in lokalni bendi, večer pa bo sklenilo presenečenje.

Letošnje festivalsko dogajanje, ki ostaja na isti lokaciji kot pretekla leta, v prijetnem okolju Grajskega parka, bo 24. avgusta ob 21. uri v Hotedršici z brezplačnim koncertom odprla skupina Mambo Kings.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.