Na F***in Techno z Adventom bodo žurali ...

Foto: Arhiv organizatorja
Foto: Arhiv organizatorja
V soboto se v ljubljanskem F Clubu obeta težka in napeta noč. V goste na F***in Techno #004 prihaja The Advent. Izžrebali smo nagrajence, ki prejmejo brezplačno vstopnico ...
Oglej si celoten članek

Brezplačno vstopnico prejmejo Gašper M., Nuša S., Staša G. in Damjan T.. Čestitamo!

Po obisku Cristiana Varele, Marca Baileyja in junijski domačici bo kot osrednji gost četrte edicije serije F***in Techno dogodkov v F Clubu nastopil še en vrhunski trdoborec – The Advent.

Cisco Ferreira, v londonu živeči tehnomojster portugalskih korenin s 25-letnim pedigrejem, pionir živega nastopanja med tehno didžeji in zvočni inženir številnih znanih punk, rock in pop bendov, pa tudi detroitskih legend Derricka Maya, Adonisa in Marshalla Jeffersona, bo v tivolskem podzemlju predstavil svoj novi album Sonic Intervention.

Kajpak tudi tokratno druženje ne bo minilo brez gostitelja serije LxS-a, kot poseben gost bo pred začetkom jesenske serije svojih simfoničnih žurov nastopil DJ Gumja, za primerno ogrevanje pa bo poskrbel F-ov rezident Kaanik Merokul.

Cena vstopnice za F***in Members List znaša sedem evrov, za ostale do polnoči devet evrov, pozneje pa 14 evrov. Vstop je dovoljen le obiskovalcem, starejšim od 16 let!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.