27-letnika ustavili policisti, kar jim je pokazal, si bodo ogledali tudi tožilci

Foto: Andrej Leban
Foto: Andrej Leban
Brez vozniškega izpita, vozilo pa neregistrirano.
Oglej si celoten članek

Radovljiški policisti so danes okrog 2. ure obravnavali 27-letnega voznika, slovenskega državljana, ki je vozil tovorno vozilo brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozilo so mu zasegli, bilo je neregistrirano. Med kontrolo je pokazal vozniško dovoljenje, za katerega obstaja sum, da je ponarejeno, zato so mu zasegli tudi ta dokument.

Za vožnjo brez veljavnega vozniškega dovoljenja mu grozi globa 500 evrov, za vožnjo neregistriranega vozila (do 30 dni) pa 100 evrov. 

Policisti o dejanju zdaj zbirajo obvestila in vodijo postopek v smeri kaznivega dejanja ponarejanja listin. O ugotovitvah bodo obveščali pristojno državno tožilstvo, so še pojasnili.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 21:07 29. Marec 2024.

    SIgurno je privrženec pernatih komunjar, ker pošten, priden, delaven in vesten državljan, pripadnik stranke SDS tega ne počne in ob …

  • 18:10 29. Marec 2024.

    Aja ker Slovenci smo taki brezmadezniki da med nami ni kriminalcev ali prekrskarjev ,se vidi da ne znas samostojno razmisljati

  • 14:29 29. Marec 2024.

    Slovensi državljan- ni Slovenec, je pa čefur.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.