Boštjana vnovič zaman iskali v jamah, tolmunih, soteski, ...

Foto: PU Kranj Boštjan Lavtar, Bled, pogrešan Foto: Živa Ozmec, PGD Radovljica Iskanje pogrešanega, Boštjan Lavtar, Bled Foto: Živa Ozmec, PGD Radovljica Iskanje pogrešanega, Boštjan Lavtar, Bled Foto: Živa Ozmec, PGD Radovljica Iskanje pogrešanega, Boštjan Lavtar, Bled Foto: Živa Ozmec, PGD Radovljica Iskanje pogrešanega, Boštjan Lavtar, Bled
V okolici Bleda je danes, 7. maja, potekala ponovljena večja iskalna akcija za pogrešanim Boštjanom Lavtarjem. Lavtar je pogrešan od 7. aprila lani. Kljub trudu in obsežnem iskanju ga tudi danes niso našli.
Oglej si celoten članek

Kot so sporočili s PU Kranj, je danes kar okoli 80 ljudi natančno vnovič pregledovalo širše območje Homa, soteske Vintgar, obrobje med naselji  Podhom, Zasip in Gorje, pa tudi tolmune in jame na "Borštu".
Območje so razdelili na več sektorjev, organiziran je bil tudi štab, ki ga je vodila blejska civilna zaščita. Sodelovali so tudi radovljiški gorski reševalci, jamarska reševalna služba, potapljaška reševalna služba, vodniki reševalnih  psov,  gasilci  in policisti.

Boštjan Lavtar, leto rojstva 1975, iz Kranja, je močnejše postave, visok 175 centimetrov, okroglega obraza, svetle polti, krakih las mišje sive barve, številka noge 41, je med drugim navedeno v opisu pogrešanega.

Foto: PU Kranj Boštjan Lavtar, Bled, pogrešan

V opisu, ki so ga pred enim letom in enim mesecem poslali javnosti, je policija navedla, da so Lavtarja nazadnje videli živega okoli poldneva 7. aprila 2021, ko je pešačil na območju Podhoma. Oblečen je bil v modro trenirko, tanjšo temnejšo puhovko in rumene-črne Scott čevlje.

Zaenkrat  novih aktualnih podatkov o pogrešanem Boštjanu Lavtarju policija nima. Če pa ima kdo koristne informacije o njem, ga policisti pozivajo, da jih sporoči na telefonsko številko 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.