Božiček na obisku

V kranjski Krajevni skupnosti (KS) bratov Smuk je bil na obisku Božiček.
Oglej si celoten članek

Božiček je obiskal KS bratov Smuk - Planina 2 v Kranju in prinesel darila za prvošolčke Osnovne šole Matije Čopa in dve družini v soseski, ki sta se znašli v stiski. Obdaril ju je z darili za otroke ter paketom hrane in prazničnih dobrot.

»Letošnjo akcijo obdarovanja smo v Krajevni skupnosti bratov Smuk izvedli v želji, da v novo leto 2022 vstopimo bolj optimistično in se pripravimo na čas, ki ga bomo napolnili s tistim, kar je res pomembno. Z ljubeznijo, spoštovanjem, pravičnostjo in razumevanjem. Upamo, da smo družinama vsaj malo polepšali ta praznični čas in razveselili naše najmlajše z barvitimi darili,« je povedala predsednica KS bratov Smuk Manja Zorko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:52 24. December 2021.

    Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.