Brezdomci še vedno v izolaciji

Zavetišče za brezdomce Kranj
Zavetišče za brezdomce Kranj
Pred 14 dnevi je v kranjskem zavetišču za brezdomce na Sejmišču za koronavirusom zbolel en brezdomec. Po skupinskem testiranju pa se je izkazalo, da jih od 17 pozitivnih sedem in še en zaposleni. Razmere se od takrat niso spremenile.
Oglej si celoten članek

Prejšnji torek so morali zaradi poslabšanja zdravja enega od brezdomcev odpeljali v bolnišnico in tam je še vedno na zdravljenju.

»V zavetišču smo še vedno v izolaciji. Uporabniki prebolevajo okužbo s sorazmerno milimi simptomi, zaenkrat tudi še nekako spoštujejo, da zavetišča ne smejo zapuščati. Razen enega zaposlenega smo vsi drugi zdravi. Imamo vso potrebno zaščitno opremo, prejeli smo tudi vso pomoč, ki smo jo potrebovali,« je za Žurnal pojasnila vodja Zavetišča za brezdomce Kranj Romina Purič.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.