Delna zapora na Tavčarjevi ulici v mestnem jedru Kranja

Začel se je krušiti omet pod napuščem stavbe na Glavnem trgu 5 v Kranju.
Oglej si celoten članek

Na območju, kjer je prišlo do krušenja, so zato z zaščitno ograjo deloma onemogočili dostop. Del Tavčarjeve ulice je tako zaprt za promet z motornimi vozili, medtem ko pešci lahko dostopajo do župnišča.

Zaščitna mreža, ki jo bodo v kratkem nadomestili z gradbiščno ograjo, zdaj onemogoča uporabo javnih površin in dostop do stavbe v delu, kjer se kruši omet. Zaradi zagotavljanja varnosti občanov in obiskovalcev mestnega jedra bo tako, dokler težave ne bodo odpravili. Za promet z motornimi vozili je delno zaprta Tavčarjeva ulica, in sicer med objektoma s hišnima številkama 39 in 41 (pri župnišču). Obvoz je možen preko Glavnega trga. Zapora pa je postavljena tako, da omogoča varen prehod za pešce tudi do župnišča.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:10 25. November 2021.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.