Do konca tedna ne bo prehoda prek Rupovščice

Gradbena dela obnove mostu čez Rupovščico gredo h koncu.
Oglej si celoten članek

V sredo, 17. novembra, bodo začeli z deli na zgornjem delu mostne plošče in ker gre za materiale, občutljive za poškodbe in umazanijo, bo prehod preko mostu začasno onemogočen. Ker je zadnji višji vodostaj uničil brv, namenjeni obhodu za pešce, od srede pa vse do konca tedna ne bo možno prehajati na drugo stran Rupovščice.

Občanke in občane ter morebitne obiskovalce, zato v Mestni občini Kranj naprošajo, naj se do konca tedna ne zadržujejo na lokaciji, pač pa izberejo kako drugo izletniško oziroma sprehajalno destinacijo.

MOST Končno začetek obnove

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.