Dregnil v osje gnezdo, kar 11 popikanih

Foto: arhiv Žurnal24
Foto: arhiv Žurnal24
Kranjski policisti so včeraj prejeli prijavo, da so žuželke v naravi popikale več ljudi, ose ali čebele naj bi bile zlasti poškodovale dva človeka. A tuje krivde policisti niso ugotovili in tudi ne gre za hujše posledice, so danes v pregledu dogodkov, ki so se zgodili v zadnjih 24 urah na Gorenjskem, zapisali s Policijske uprave Kranj.
Oglej si celoten članek

Več informacij o tem dogodku na območju Kranja nam je na dodatna vprašanja posredoval mag. Bojan Kos, predstavnik za stike z javnostmi na Policijski upravi. Pojasnil je, da se je enajst ljudi skupaj sprehajalo v naravi.

Eden od njih je nenamerno stopil na osje gnezdo, nakar so se očitno jezne žuželke spravile na omenjene sprehajalce. Dvema, ki sta dobila več pikov, so nudili zdravniško pomoč, vendar, kot je poudaril predstavnik za stike z javnostmi na PU Kranj, zanju ni bilo hujših posledic. Na kraju samem so policisti preverjali okoliščine dogodka.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:59 30. September 2022.

    Kaj zdaj? ose ali čebele?? Je tako težko razločit?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.