Eden jo je skupil v prepiru, drugi pri ropu

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Na območju Kranja sta se včeraj, v ponedeljek, 21. marca, močno sprla dva odrasla moška. V prepiru je bil eden od njiju poškodovan.
Oglej si celoten članek

Kot so sporočili danes s Policijske uprave Kranj, je bil v prepiru en moški lažje poškodovan, dogodek pa policisti obravnavajo kot kaznivo dejanje in vodijo postopek.

Že v soboto, 19. marca, pa so kranjski policisti obravnavali prijavo ropa nad občanom na javnem kraju. Dogodek se je ponoči zgodil v Kranju. Storilec je oškodovanca lažje poškodoval in mu iz žepa odtujil manjši znesek denarja. Proti domnevnemu osumljencu poteka predkazenski postopek.

Znašajo se nad avti

V zadnjih štirih dneh so gorenjski policisti obravnavali več prijav škod na vozilih.
V Zgoši je storilec vrgel kamen na vozilo, na Bledu pa je nekdo poškodoval pločevino in znak znamke na osebnem avtomobilu.

V Srednji vasi pri Šenčurju je storilec poškodoval pnevmatike na osebnem avtomobilu oškodovanca.

Na območju Škofje Loke pa  je znan kršitelj poškodoval osebni avtomobil občanke. Policisti proti njemu vodijo postopek.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.