Eden se je znesel nad žensko, trije nad svojim vrstnikom

Foto: Profimedia Fotografija je simbolična.
Foto: Profimedia Fotografija je simbolična.
S Policijske uprave Kranj so danes v pregledu dogodkov, ki so se zgodili v zadnjih 24 urah, poročali o več primerih nasilnega in agresivnega vedenja.
Oglej si celoten članek

Na  Jesenicah so policisti obravnavali prijavo nasilja moškega nad žensko na javnem kraju in povzročitev lažjih poškodb pri tem. Policisti  proti osumljencu zaradi suma kaznivega dejanja vodijo predkazenski postopek.

Nekje na Gorenjskem so policisti včeraj obravnavali medvrstniško nasilje. Osumljenci so žrtvi med drugim odvzeli moped in ga lažje poškodovali. Policisti so izsledili tri osumljence in proti njim vodijo postopek zaradi tatvine in povzročitve poškodbe. Odtujene predmete so osumljencem zasegli in jih vrnili oškodovancu. "Zaradi varstva osebnih podatkov in interesa preiskave policija v tem trenutku več podatkov ne more posredovati," nam je na vprašanje, ali so bili udeleženi mladoletni in kje je se je zgodilo to medvrstniško nasilje, odgovoril mag. Bojan Kos, predstavnik za odnose z javnostmi na PU Kranj.  

Grožnja, upiranje čuvaju, ...

V Kranju pa je bil zdaj še neznani sprehajalec psa izjemno slabe volje: potem ko ga je občan opozoril, naj psa pripne na povodec, mu je sprehajalec grozil. Če bodo policisti izsledili kršitelja, bodo uvedli prekrškovni postopek.
Še ena živalska: ribiški čuvaj je včeraj zalotil dva ribiča, ki sta nezakonito lovila ribe v reki Savi. Na kraju sta se mu uprla, a kot so navedli policisti, se je incident končal "brez trenutno ugotovljenih posledic za čuvaja". Enega ribiča so kranjski policisti že identificirali  in vodijo postopek.
V eni od trgovin v Kranju pa so včeraj zalotili storilca pri tatvini artikla. Pri tem je odrinil varnostnico. Policisti vodijo postopek.

Ni pa še znano, kdo je včeraj ukradel registrske tablice z dveh parkiranih vozil v podzemni garaži v Kranju.

Poškodovani so kolesar, sekač, motorist in voznik avta

Včeraj se je zgodilo tudi več nesreč. V Kranjski Gori je na športni progi v naravnem okolju sam padel kolesar in se poškodoval. Gorski reševalci GRS Kranjska Gora so ga skupaj z reševalci Nujne medicinske pomoči Jesenice na kraju oskrbeli, prenesli do reševalnega vozila in odpeljali v jeseniško bolnišnico.
Na območju Radovljice pa je med sekanjem drevja oziroma med umikanjem drevju zdrsnil moški in se lažje poškodoval.

Gorenjski  policisti  so včeraj obravnavali osem prometnih nesreč, od teh dve s telesnimi poškodbami. Na Zgornji Sorici se je pri padcu poškodoval motorist: motorista je, kot so navedli policisti, spregledal voznik, ki se je vzvratno umikal drugemu vozilu. Na Jesenicah pa  je voznik zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal s ceste in se poškodoval.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.