Gorenjski policisti našli tatu

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Radovljiški policisti so zaključili dalj trajajočo kriminalistično preiskavo tatvin več električnih koles, ki so bila ukradena v času letošnje poletne turistične sezone na območju Policijske postaje Radovljica in Bled.
Oglej si celoten članek

Za tatvino več električnih koles v več kampih je po zbranih obvestilih in dokazih utemeljeno osumljen 25-letni moški. Policisti so mu odvzeli prostost in ga s kazensko ovadbo 4. oktobra 2023 privedli k preiskovalni sodnici pristojnega okrožnega sodišča, ki je zanj odredila pripor.

"Policisti skrbijo za varnost ljudi in njihovega premoženja z različnimi oblikami policijskega dela. S policijskim delom v skupnosti izvajajo preventivne aktivnosti s katerimi želijo svetovati in opozoriti vsakega posameznika na samozaščitna ravnanja, ki bi vsekakor pripomogla k večji stopnji varnosti v lokalnem okolišu. Zavedati se je potrebno, da za varnost in preprečitev kaznivih dejanj lahko veliko naredite tudi sami. V kolikor postanete žrtev, je pomembno, da o tem takoj obvestite policijo. Pomembno je takojšnje obveščanje policije že ob sumu, da bi se lahko izvršilo kaznivo ravnanje. Bodite pozorni na dogajanje v vaši bližini, v vašem bivalnem okolju in podobno. S pozornostjo drug do drugega, našega in sosedovega premoženja lahko zaznamo nenavadne okoliščine in jih s takojšnjo reakcijo lahko tudi preprečimo ali omilimo," so zapisali gorenjski policisti in dodali: "Kolikor ste žrtev ali priča morebitnih kaznivih ravnanj, takoj obvestite najbližjo policijsko postajo ali pokličite 113 oziroma anonimni telefon policije 080 12 00."

Črna kronika - preberite si več na naši spletni strani!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.