Grozljivo, smrt zaradi čebeljih pikov

Foto: Profimedia Fotografija je simbolična.
Fotografija je simbolična.
Danes, v nedeljo, 12. junija, se je zgodila tragična zgodba, zaradi čebeljih pikov je umrl človek.
Oglej si celoten članek

Kot navajajo na spletni strani Uprave RS za zaščito in reševanje, so danes dopoldne ob 9.25 v bližini naselja Sopotnica, občina Škofja Loka, čebele popikale dva človeka.

Prostovoljni gasilci PGD Bukovica so jima nudili prvo pomoč do prihoda reševalcev Nujne medicinske pomoči Škofja Loka. Reševalci NMP Škofja Loka so enega človeka oskrbeli na kraju, drugega pa je helikopter Slovenske vojske skupaj z dežurno ekipo HNMP na Brniku prepeljal v nadaljnjo oskrbo v UKC Ljubljana. Kljub prizadevanju številnih pa se zgodba ni iztekla srečno, oseba je med letom v klinični center umrla.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 18:37 12. Junij 2022.

    Mnogi niti ne vedo da so preobčutljivi na čebelje ali osje pike. Tudi sam sem pred leti bil tik pred …

  • 17:28 12. Junij 2022.

    Tragična zgodba, in resen opomin ljudem, ki so preobčutljivi ne čebelji pik.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.