Iščejo voznika, ki je poškodoval otroka

Foto: PU Kranj
Foto: PU Kranj
Kranjski policisti so sinoči v mestni ulici med Globusom in kinom Storžič v Kranju obravnavali trčenje neznanega voznika z manjšim temnim osebnim avtomobilom in mlajšega otroka. Nesreča se je zgodila okoli 17. ure.
Oglej si celoten članek

Otrok je cesto pred starši prečkal na prehodu za pešce. Z otrokove smeri je pogled na cesto zakrival neznan parkiran kombi.

Avtomobil je na prehodu otroka oplazil. Voznik se je ustavil, potem pa je s kraja odšel. Otrok je poškodovan, so danes sporočili iz Policijske uprave Kranj.

Policija poziva voznika, da se jim javi, morebitne priče pa prosi za informacije na interventno številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:47 13. Januar 2021.

    Kjer je bila v tem času policija ? Vsak dan enake objave POLICIJA PROSI ZA POMOČ .

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.