Iz sodišča je bilo treba zbežati

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Preplah zaradi nevarnega predmeta.
Oglej si celoten članek

Nekaj pred 13. uro so bili kranjski policisti obveščeni, da bi se lahko v eni izmed ustanov na območju Kranja nahajal nevaren predmet. Objekt so izpraznili, na kraju posredujejo intervencijske službe, ki bodo objekt pregledale in preverile, ali nevarnost res obstaja, so sporočili s PU Kranj. Po informacijah STA gre za sodišče.

Sodno stavbo naj bi izpraznili zaradi klica, da se v njej nahaja eksplozivno telo, je neuradno izvedela STA.

Na kraju so posredovale intervencijske službe, ki so objekt pregledale in preverile, ali nevarnost res obstaja. Pri pregledu stavbe policisti niso odkrili nobenih nevarnih predmetov. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil v smeri kaznivega dejanja iz poglavja kaznivih dejanj zoper javni red in mir ter bodo o vseh ugotovitvah obveščali pristojno državno tožilstvo, so še sporočili iz PU Kranj.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.