Kranjčani ponovno poraženi

Foto: NK Triglav Kranj NK Triglav Kranj se še vedno nahaja na dnu 2. SNL.
Foto: NK Triglav Kranj NK Triglav Kranj se še vedno nahaja na dnu 2. SNL.
Člansko moštvo NK Triglav Kranj je po priborjenih pomembnih točkah v 7. krogu SNL ponovno izgubilo, tokrat proti Grosupljem.
Oglej si celoten članek

Tekma med Triglavom in NK Brinje Grosuplje se je odvijala v petek na stadionu v Kranju, oba zadetka v prid gostom (38. in 88. minuta) sta bila rezultat 11-metrovke. V prejšnjem krogu je kranjskim nogometašem kazalo že bolje, z zadetkom Nejca Skoka Jelenca so prišli do pomembne zmage. Z 1 : 0 do bili Kranjčani boljši od NK Aluminij.

Triglav se sicer še vedno nahaja na zadnjem mestu 2. SNL. Točko pred njim je NK Brinje Grosuplje, 2 točki NK Fužinar Vzamejci. Tekmo 9. kroga bodo nogometaši Triglava odigrali proti Nafti 1903, in sicer v petek, 23. septembra, na stadionu v Lendavi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:16 18. September 2022.

    Amazon je za vsak teden spletnega dela od doma plačal od 6000 do 10.000 evrov. Za prvi mesec sem od …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.