Kdo sestavlja električni avto?

Foto: Žurnal24 main Fotografija je simbolična.
Foto: Žurnal24 main Fotografija je simbolična.
Kranjski policisti so včeraj obravnavali kar štiri prijave tatvin bakrenega materiala, poročajo danes iz Policijske uprave Kranj.
Oglej si celoten članek

Na Partizanski cesti, Mlakarjevi ulici in Bertoncljevi ulici v Kranju so prijavili tatvino bakrenega žlebu z manjšo materialno škodo, v Naklem pa tatvino bakrenega kabla.

Več tatvin bakrenega materiala so sicer kranjski policisti obravnavali že konec lanskega leta: 22. decembra so občani v Naklem prijavili tatvino bakrenih vodnikov, dan pozneje so iz vasi Okroglo sporočili, da so jim neznanci z objekta odstranili bakrene žlebove. Bakreni žlebovi pa so izginili tudi s stanovanjske hiše na območju Stražišča, o čemer je bila policija obveščena 29. decembra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.