Kljub izenačenju še vedno vodeči

Foto: NK Triglav Kranj Triglav slavil zmago.
Foto: NK Triglav Kranj Triglav slavil zmago.
NK Triglav se z gostovanja v Brežicah vrača z remijem in s točko, ki jim še vedno zagotavlja prvo mesto na prvenstveni lestvici.
Oglej si celoten članek

Najprej je v 48. minuti zadel Adam Jakupovič, nogometaš kranjskega Triglava, v 66. minuti pa so Brežice zadetek vrnile. "Težka tekma, izredno motiviran nasprotnik. Naredili smo nekaj popolnoma nepotrebnih napak, ki so nas stale dveh dodatnih točk. A tudi današnja tekma nam je lahko motivacija, da ni predaje. Gremo naprej," je po tekmi povedal Jakupovič.

Alagić obranil enajstmetrovko

Posebej pomembno vlogo je imel tudi branilec gola Triglava Adam Alagić, ki je uspešno obranil brežiško enajstmetrovko. "Uspelo nam je povesti, a nam rezultat ni uspelo zadržati do konca kljub borbi do zadnje minute," je povedal po tekmi.

Še vedno vodeči

Kljub izenačenju Triglav še vedno vodi na lestvici 2. SNL. Prihodnji teden jih čaka naslednji obračun, pomerili se bodo na domačih tleh z NK Fužinar Vzajemci. 

"Smo še vedno vodilno moštvo lige. Gremo v nov teden in že v petek nas čaka nova tekma, na kateri ne dvomim, da bodo fantje pokazali igro, ki jo kažejo že vso sezono," je motiviran trener Boštjan Miklič.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.