Kradejo ponoči in podnevi

Foto: Andrej Leban
Foto: Andrej Leban
S Policijske uprave Kranj so danes vnovič opozorili na samozaščitne ukrepe oziroma naj storimo več za ustrezno zavarovanje svojih koles in skirojev.
Oglej si celoten članek

Blejski policisti so včeraj dopoldne dobili klic lastnika, češ da so mu ponoči ukradli štiri gorska kolesa, vsa znamke Giant, vredna 4 tisoč evrov. Policisti še zbirajo obvestila in bodo obvestili pristojno državno tožilstvo.

Kranjski policisti pa so v ponedeljek, 12. junija, ob 11.35 obravnavali tatvino električnega kolesa, ki ga je lastnik za pol ure parkiral pred trgovino. Gre za e-kolo je znamke Focus, svetlo zelene barve, vredno okoli 3 tisoč evrov. Tudi o tem zaenkrat še neznanem storilcu policisti zbirajo obvestila in bodo obvestili pristojno državno tožilstvo.

Policisti ob tem opozarjajo in svetujejo:
https://www.policija.si/svetujemo-ozavescamo/varnost-premozenja/tatvine-koles

Morda pa so vaše ukradeno kolo že našli in je na seznamu:

https://www.policija.si/apps/predmeti/index.php#/

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.