Kranj: 25. januarja testiranje več kot 700 učiteljev in vzgojiteljev

Foto: Anže Petkovšek Brezplačno hitro testiranje za virus Covid-19 na Kongresnem trgu.
Foto: Anže Petkovšek Brezplačno hitro testiranje za virus Covid-19 na Kongresnem trgu.
V avli Mestne občine Kranj bodo v ponedeljek s hitrimi testi na okužbo z novim koronavirusom testirali samo zaposlene v šolstvu in vrtcih, medtem ko bodo drugi občani hitre teste na ta dan lahko opravili le v Cerkljah. Od torka naprej pa bo testiranje spet kot običajno potekalo v avli MO Kranj.
Oglej si celoten članek

Prihodnji teden se namreč po treh mesecih šolanja na daljavo spet vzpostavlja pouk v šolah, a le za prvo triado, in vrtčevsko varstvo v devetih statističnih regijah, med katerimi je tudi Gorenjska.

Za ponedeljek je v avli Mestne občine Kranj za testiranje prijavljenih več kot 700 učiteljev in vzgojiteljev. Vse šole in vrtci bodo dobili  termine, kdaj naj se zaposleni zglasijo pred vhodom v avlo Mestne občine, v izogib gneči pa bo testiranje potekalo kar dvanajst ur – med 7. in 19. uro, so sporočili iz Mestne občine Kranj.

Vsi drugi občani, ki bi se radi testirali z hitrimi testi prav v ponedeljek, 25. januarja, pa se lahko zglasijo v Cerkljah v nekdanji lekarni (Trg Davorina Jenka 13) med 10. in 12. uro.

Spet prevoz po običajnem voznem redu

Mestni potniški promet, ki ga v Kranju izvaja podjetje Arriva, bo od ponedeljka naprej spet potekal po običajnem, nič več po počitniškem voznem redu.

 

 

 

 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.