Kranj: avtobus brez nadzora mendral avte pred seboj

Foto: PU Kranj
Foto: PU Kranj
Iz Kranja poročajo o nenavadni prometni nesreči brez voznikov.
Oglej si celoten članek

V torek pozno popoldan je v Kranju prišlo do nesreče, v katero je bilo udeleženih pet vozil, nastala pa je precejšnja gmotna škoda. 

Avtobus podejtja Arriva je - kot poroča PU Kranj - "spregel". Parkiran na glavni avtobusni postaji v Kranju se je v nekem trenutku brez voznika začel premikati po rahlem klancu navzdol proti policijski postaji. 

Ob tem je okoli 20-tonsko vozilo naletelo na več vozil, ki so bila pravilno parkirana ob cesti. Avtobus brez nadzora je tako poškodaval štiri avtomobile, pa tudi prometno tablo. 

K sreči v nesreči ni bil nihče poškodovan.

Policija opozarja, naj vozniki pred zapustitvijo vozila vedno preverijo, ali so storili vse, da se ne bo moglo premakniti z mesta. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 01:12 13. Avgust 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.Sextis.fun

  • 14:06 12. Avgust 2020.

    Pa kaj je s temi kranjskimi avtobusarji? Tudi pred leti je že drvel avtobus brez voznika po Kranju.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.