Kranj: Mopedist pobegnil po trčenju, poziv očividcem

Foto: PU Kranj Odpeljal je s kraja nesreče, ne da bi nudil pomoč.
Foto: PU Kranj Odpeljal je s kraja nesreče, ne da bi nudil pomoč.
Danes, v ponedeljek, 11. julija, se je okoli 12. ure na Planini v Kranju zgodila prometna nesreča, v kateri se je poškodoval kolesar.
Oglej si celoten članek

Kot so sporočili s Policijske uprave Kranj, sta med stanovanjskimi bloki na Cesti Jaka Platiše na Planini v Kranju (za »Walterjem«) trčila neznani mopedist oziroma voznik skuterja in kolesarj. Kolesar je v trčenju padel in se poškodoval, mopedist pa je brez nudenja podatkov odpeljal naprej.
Mopedist je, po zdajšnjih podatkih, mlad moški, ima suho postavo in svetle lase. Oblečen je bil v kratke hlače in kratko majico.

Policisti prosijo za informacije na interventno številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.