Kranj: Ogenj je bil podtaknjen

Foto: Profimedia Fotografija je simbolična.
Foto: Profimedia Fotografija je simbolična.
Policisti so včeraj, v soboto, 13. avgusta, v Kranju na Partizanski cesti obravnavali požar na kovinskem zabojniku in nastanek materialne škode. Kriminalisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil, so danes v pregledu dogodkov zapisali s Policijske uprave Kranj.
Oglej si celoten članek

Prestavnik za stike z javnostjo na PU Kranj mag. Bojan Kos pa je za Žurnal24 v zvezi s požarom in škodo razložil, da "gre za objekt in povzročitev na stvari za pokrivanje večjih površin, ki je bila v tem objektu". Pojasnil je tudi, da okoliščine kažejo, da je bil ogenj podtaknjen.

Na spletni strani Uprave RS za zaščito in reševanje navajajo, da se je kadilo iz skladiščnega kontejnerja. Malo pred 17. uro so posredovali poklicni gasilci GARS Kranj: s tehničnim posegom so odstranili ključavnico kontejnerja in skozi vrata pogasili požar.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.