Kranj: po trčenju v ograjo so jo pridržali

Foto: Profimedia Etilometer
Foto: Profimedia Etilometer
Gorenjski policisti so včeraj obravnavali dve prometni nesreči s telesnimi poškodbami. V prvi se je poškodoval voznik, ki je v Lipnici v okolici Radovljice z neprilagojeno hitrostjo zapeljal s ceste in se prevrnil na streho. V drugi nesreči v Dovjem na območju Kranjske Gore se je poškodovala voznica, ki zaradi prekratke varnostne razdalje povzročila trčenje z dvema drugima voziloma. Proti njej poteka prekrškovni postopek.
Oglej si celoten članek

Tri prometne nesreče so se včeraj končale na srečo zgolj z materialno škodo, proti povzročiteljem pa policisti vodijo postopke, so danes sporočili s Policijske uprave Kranj. Na Cesti maršala Tita na Jesenicah je voznik zaradi nepravilne strani vožnje poškodoval dve vozili na parkirišču.
V Lescah je voznica iz krožišča Avsenik napačno zapeljala v delovno zaporo na avtocestni priključek in pri vračanju povzročila trčenje med dvema drugima udeležencema.
V Kranju pa je voznica trčila v ograjo. Kot so ugotovili policisti, je do nesreče, v kateri je bila udeležena sama, prišlo zaradi kombinacije vpliva alkohola in neprilagojene hitrosti vožnje. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola (0,65 mg/l) so jo policisti pridržali in proti njej vodijo postopek.

Nepridipravi nimajo jesenskih počitnic

V Kranju so policisti včeraj obravnavali tatvino električnega skiroja. V Kamni Gorici so bili z objekta odtujeni bakreni žlebovi. V Kranjski Gori pa je izginilo gorsko kolo večje vrednosti, ki so ga pustili na javnem kraju brez nadzora. Škofjeloški policisti so obravnavali vlom v delovni zabojnik in tatvino stvari iz njega, kranjskogorski policisti pa so prejeli prijavo poškodovanja osebnega avtomobila.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.