Kranj: poziv pričam nesreče

Foto: FB PU Kranj
Foto: FB PU Kranj
Včeraj, 24. junija, se je okoli 17.30 na Cesti Staneta Žagarja v Kranju zgodila prometna nesreča, v kateri se je huje poškodovala kolesarka.
Oglej si celoten članek

S Policijske uprave Kranj so danes sporočili, da gre za nesrečo s pobegom: neznani mlajši kolesar je, kot navajajo policisti, s prednjim delom kolesa trčil v pred njim vozečo kolesarko. Kolesarka je padla po tleh in se huje poškodovala. Neznani kolesar je s kraja odpeljal proti središču Kranja.

Zaradi razjasnitve vseh dejstev in okoliščin policija naproša morebitne priče, da pokličejo na interventno številko 113, anonimno številko 080 1200 ali na Policijsko postajo Kranj (04) 233 64 00.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 09:10 26. Junij 2022.

    Precej več policistov se bi moralo po mestih voziti na biciklih,namesto,da se stiskajo v avtomobilih in bi preprečili veliko takšnih …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.