Tragična nesreča: Padel s strehe in na kraju umrl

Foto: Profimedia Fotografija je simbolična.
Fotografija je simbolična.
Na območju Kranja je včeraj, 22. septembra, s strehe padel na tla moški. Hudo poškodovanemu niso mogli več pomagati in je umrl na kraju.
Oglej si celoten članek

S Policijske uprave Kranj so danes sporočili, da je šlo za smrtno nesrečo pri delu na strehi zasebnega objekta. Nesrečo so obravnavali tudi kranjski policisti, odrejena je bila tudi obdukcija.
Med prenovo hiše je včeraj padel z objekta še en moški. Poškodovanega so odpeljali v zdravstveno ustanovo. Tuja krivda je izključena, so ugotovili policisti.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 14:56 23. September 2022.

    t5ja krivda je isključena . a.. bo kdo šel preverjat rezultate pregleda pri medicini dela ? ali je moški mogoče …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.