Krvodajalski akciji in meritve

Foto: Žurnal24 main Fotografija je simbolična.
Foto: Žurnal24 main Fotografija je simbolična.
Območno združenje Rdečega križa Kranj bo ta teden organiziralo dve terenski krvodajalski akciji, in sicer v Domu krajanov Kokrica in Športni dvorani Šenčur, v septembru pa bodo pripravili tudi meritve holesterola, tlaka in krvnega sladkorja.
Oglej si celoten članek

Krvodajalska akcija v Domu krajanov Kokrica (Cesta na Brdo 30) bo v sredo, 1. septembra, v Športni dvorani Šenčur (Pipanova cesta 43) pa v četrtek, 2. septembra. Odvzemi krvi bodo vsakič od 7. do 13. ure. Vsi darovalci naj predhodno pokličejo po telefonu na telefonske številke 051 389 270, 030 716 796 ali 051 671 147.

Vsi, ki želijo, pa si lahko izmerijo tlak, holesterol in krvni sladkor. Meritve bodo v sredo, 1. septembra, v Domu KS Vodovodni stolp od 8. do 10. ure. Naslednji dan, 2. septembra, bodo merili v Domu krajanov Primskovo od 7. do 9. ure. Še tretje meritve ta teden bodo v petek, 3. septembra, ob 7. uri na sedežu Društva upokojencev Kranj.
Predvidene so še meritve 11. septembra v Piceriji Karantania na Drulovki od 8. do 10. ure in v Zadruženem domu v Žabnici, in sicer 18. septembra od 7. do 9. ure.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 22:49 30. Avgust 2021.

    kri naj kar daruje vlada in poslanci vladajoče klike.. vsakemu naj vzamejo po pol ducata.. litrov, glede meritev pa...ja sredi …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.