Mrtvo pijan, brez vozniške bežal pred policisti

Foto: Žurnal24 Vozniško dovoljenje
Foto: Žurnal24 Vozniško dovoljenje
Policisti so v soboto, 26. marca, v okolici Kranja obravnavali voznika, ki jim ni ustavil in je med begom zapeljal s ceste. Bil je močno pod vplivom alkohola.
Oglej si celoten članek

Preizkus alkoholiziranosti je pri njem pokazal rezultat 1,27 mg/l alkohola. Avtomobil so mu policisti zasegli, ker je vozil v času prepovedi vožnje. Zaradi kršitev postopek proti njemu še poteka.

Na območju Policijske postaje Kranj so se v zadnjih dveh dneh zgodile kar tri prometne nesreče s telesnimi poškodbami.

V petek so bila v Kranju v nesreči udeležena tri vozila. Povzročitelj je vozil na prekratki varnostni razdalji in povzročil trčenje z voziloma pred njim.
Prav tako v petek sta v Kranju zaradi prekratke varnostne razdalje trčila dva voznika.
Na Brdu pa sta bila v nesreči udeležena voznik osebnega avtomobila in kolesar. Okoliščine kažejo na krivdo voznika avtomobila za nesrečo. Oba sta vozila v isto smer. Postopek še poteka, so sporočili s PU Kranj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:45 27. Marec 2022.

    No,no,no ...mrtvo pijan ? Čigav besednjak ste uporabili ?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.