Nadaljuje se obnova ceste Breg-Mavčiče

Foto: Wikipedia
Foto: Wikipedia
V petek, 19. novembra, se bo začela 2. faza rekonstrukcije ceste Breg–Mavčiče.
Oglej si celoten članek

Mestna občina Kranj je prvo fazo rekonstrukcije ceste Breg–Mavčiče od gasilskega doma v Mavčičah do objekta Praše 4, investicije, vredne 590.000 evrov, uspešno končala spomladi. Druga faza, v kateri bo Gorenjska gradbena družba obnovila 680 metrov dolg odsek od objekta Praše 4 do objekta Jama 6, pa se bo začela v petek, 19. novembra.

Do predvidoma pomladi 2022 bodo v milijonski investiciji razširili obstoječo cesto, dogradili obojestranske kolesarske steze in enostranski pločnik, zgradili fekalno in meteorno kanalizacijo, obnovili vodovod vključno s hišnimi priključki in javno razsvetljavo ter prestavili zračni elektrovod pod cesto. Promet bo  omogočen s pomočjo semaforjev po enem voznem pasu. Prebivalcem Praš se tako obeta obnovljena in varnejša cesta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:04 13. November 2021.

    Tole za mene in marsikoga drugega ni dograditev kolesarske steze, ampak risanje črt po vozišču, kjer vozijo avtomobili.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.