Našli pobeglega voznika

Foto: PU Kranj Prometna nesreča na gorenjski avtocesti na priključku Kranj zahod v smeri proti Karavankam, posneto 18. marca 2022.
Foto: PU Kranj Prometna nesreča na gorenjski avtocesti na priključku Kranj zahod v smeri proti Karavankam, posneto 18. marca 2022.
Policisti so našli osebni avtomobil oziroma voznika, ki je povzročil včerajšnjo prometno nesrečo na gorenjski avtocesti.
Oglej si celoten članek

S Policijske uprave Kranj so danes, v soboto, 19. marca, v zvezi z nesrečo na avtocestnem priključku Kranj zahod sporočili, da nadaljujejo s postopkom proti domnevnemu povzročitelju.  

Okoliščine kažejo, da je ta voznik iz pospeševalnega pasu nevarno zapeljal direktno proti prehitevalnemu pasu in povzročil prometno nesrečo z udeležbo še dveh drugih osebnih avtomobilov, ki sta poškodovana ostala na kraju.

Domnevni povzročitelj nesreče se je, kot smo že poročali včeraj, odpeljal naprej oziroma je pobegnil. V Podtaboru se je izključil z avtoceste. Policija pa je s pomočjo prič iskala temen osebni avtomobil znamke Škoda, tipa Kodiaq ali podoben.

V nesreči je po dosedaj zbranih podatkih nastala samo materialna škoda.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 11:42 19. Marec 2022.

    Upam, da bo nosil denarne in moralne posledice nesreče.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.