Našel ustreljenega jelena

Foto: Profimedia Fotografija je simbolična.
Fotografija je simbolična.
Kranjski policisti so včeraj dobili prijavo o ustreljenem jelenu.
Oglej si celoten članek

Podrobnosti policija zaenkrat ne razkriva, s Policijske uprave Kranj so nam pojasnili le, da je ustreljenega jelena našel lovec in da je podal prijavo suma krivolova. Policisti tako vodijo postopek in zbirajo obvestila.

V pregledu dogodkov v zadnjih 24 urah na Gorenjskem so policisti med drugim navedli, da je bila divjad povožena pri avtocestnem priključku Naklo ter Brnik, v naselju Goreljek in na cesti Vrba–Lesce. V samo nekaj zadnjih dneh pa je bila divjad povožena še na Belci, cesti Dolenja vas–Bukovica, na Bobovku pri Kranju ter cestah Dovje–Hrušica, Podtabor–Tržič in Bled–Lesce.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:07 12. Avgust 2021.

    Google plačuje dober dohodek od doma od 4600 do 6200 evrov na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.